Faciliteter

Til at facilitere dit møde/arrangement eller hyggelige weekendophold har vi to store bålhuse på hver 100 kvm, en tipi på 42 kvm og 5 shelterpladser med i alt 7 shelters.

I bålhusene kan du arbejde på flip/tavle, vise powerpoints eller afholde online møde med tv-skærm og have gode snakke ved bordene med hyggelige bålfade omkring.

Bålhusene og tipien indrettes, så de passer til netop dit arrangement, hvadenten I er 5 eller 35 personer.

Oversigt

faciliteter

Bålhus "Skrænten"

Bålhus “Skrænten” er placeret i den hyggelige kløft med høje skrænter og fornemmelsen af at være alene på Haldbjerg. Der er direkte adgang til bålhuset fra P-pladsen. Har du brug for at dele viden via skærm, eller have online møde, kan dette også lade sig gøre. Der sidder nemt 50 personer i bålhuset.

Bålhus "Bjerget"

Bålhus “Bjerget” er placeret på toppen af Haldbjerg med skøn udsigt til Gribskov og Solbjerg Engsø. Bålhuset ligger tættest på toiletter og øvrige faciliteter. Har du brug for at dele viden via skærm, eller have online møde, kan dette også lade sig gøre. Der sidder nemt 50 personer i bålhuset.

Sheltere som "grupperum"

De 7 shelters kan indrettes med bord og er perfekt til gruppearbejde – eller til familien som vil hygge omkring bordet med kortspil mv. 

Tentipi tipi

Vores Tentipi tipi er placeret på toppen af Haldbjerg med udsigt til Solbjerg Engsø og Gribskov og kan rumme møder og events for op til 40 personer. Her er du i ly for vind og vejr under mødet, og kan slå feltsenge ud til natten eller blot nyde den skønne stemning under teltdugen til arrangementet.

faciliteter

Overnatning og leje af shelter/telt

Primitiv overnatning i telt, shelter, tipi eller i hængekøje i træerne er muligt flere steder på området. Kontakt os for et besøg eller booking.

Fremtiden: Naturens kloster

Sammen med vores arkitekter på opgaven, Norrøn, har vi fået tegnet og projekteret Naturens Kloster og Haldbjerg Bryghus som en hyldest til pilgrimsruten Tisvildevejen og datidens munkes tanker og arbejde med naturen, i naturen.

Landskabets Kloster
faciliteter

Øvrige faciliteter

 • Alm. toilet med koldt og varmt vand
 • Tekøkken med el-kogekande og kaffemaskine
 • Opholdsrum med køleskab
 • Bænkeborde ved hver shelter
 • Bålsted ved sheltere og i bålhytter
 • Brænde 
 • Trefod med rist, pande, gryder mv. 
 • Wi-fi og strøm
 • Kongespil, stangtennis mv
 • Udendørs bruser “det kolde gys”
 • Vildmarksbad

Se kort over området

Vi har lavet et kort over Haldbjerg, så du kan danne dig et overblik. Her kan du blandt andet se vores shelterpladser, bålhuse, tipi’er og café muligheder.

Klik på kortet for at forstørre det og se, hvad området kan byde på.

Tryk for at forstørre

Kontakt os

Skriv gerne til os i formularen, hvis du vil høre mere om mulighederne for et fantastisk møde eller event hos os på Haldbjerg.