Arrangementer

Vores faciliteter og naturen på Haldbjerg kan tilsammen skabe den unikke ramme for jeres arrangement. Se eksempler på arrangementer afholdt på Haldbjerg nedenfor eller kontakt os, når I skal planlægge jeres næste arrangement.

Alle Aktiviteter

Brug naturen som mødelokale

Lad vores store bålhytter eller den åbne himmel fungere som ramme for jeres næste møde. Vi tilpasser opsætningen til jer, og vejret. Har I brug for at dele viden via skærm, eller have søsterafdelingen med på Teams fra et andet sted, kan dette også lade sig gøre.

I har rig mulighed for at tilvælge aktiviteter, og få sammensat det program, som understøtter jeres formål med mødet. Vi sørger naturligvis for dejlig forplejning fra vores udvalgte leverandører undervejs. 

I kan vælge at afslutte mødet med en aktivitet, der runder dagen af i overensstemmelse med mødets formål. Det kunne være en guidet gå-tur eller mountain-bike tur i Gribskov, fælles madlavning over bål eller inspiration fra en ølsmagning eller ginsmagning – mulighederne er mange.

Priseksempler:
Hel dag fra 9-17 med forplejning ved min. 10 pers. fra 500 kr. per person.
Hel dag fra 9-17 med forplejning og aktivitet fra 800 kr. per person.

Teamdag

På Haldbjerg kan vi tilrettelægge en team dag med jer, som faciliterer det, som I vurderer at jeres team har brug for. Det kan være, I har brug for at blive rystet sammen og tale om fremtidens arbejdsmåder efter Covid-19 nedlukninger og distancearbejde. Eller det kan være at I har fået nye kollegaer og gerne vil arbejde med jeres kommunikation og samarbejde i det daglige. 

Skal I bruge gruppelokaler, er vores shelters indrettet med borde og bålhusene er store nok til at huse jer i mindre grupper. 

Vores samarbejdspartnere kan byde ind med alt fra facilitering af jeres proces, arbejde med præference profiler, f.eks. Insights Discovery, MBTI, NBI/HBDI, klatring i de gamle egetræer, guidede ture i området til fods eller på mountain-bike, sanketure og gourmet mad på bål, og ikke mindst skøn forplejning fra start til slut.

Halvdags møder og hyggeligt samvær i naturen

Et formiddagsmøde med afsluttende frokost eller et eftermiddagsmøde afsluttende med middag eller med  naturvandring og øl/vin/gin smagning – meget kan lade sig gøre hos os. Kombinér et fagligt oplæg med en hyggelig aktivitet eller fællesspisning, vi hjælper jer gerne til at få rammerne til at passe til jeres ønsker. 

Mærkedage og receptioner

Vores rummelige teepee, bålhuse eller stjernetelt skaber stemningsfulde rammer for særlige begivenheder. Vi sørger gerne for at jeres arrangement bliver helt specielt, meget kan lade sig gøre hos os. Vi har gode aftaler med dygtige kokke med forskellig afsæt, fælles for dem er smag og kvalitet. Er du i god tid kan du får brygget dit eget “bryg” og få det serveret som fadøl på dagen. 

Polterabend

Lad os hjælpe jer med at sammensætte et program, der passer til jeres flok, hvadenten I er til en tur i vildmarksbadet eller en adrenalin skabende klatretur i de gamle egetræer. For inspiration se vores aktiviteter. Slut dagen af med en dejlig måltidskasse til mad over bål og hyg jer i flammernes skær. 

Arrangement med overnatning

Få oplevelsen af et eller flere døgn i naturen sammen med dine kolleger. Oplev fællesskabet omkring bålet, og vågn op til solopgang over Gribskov og en blikstille Solbjerg Engsø.

Overnatning i telt, shelter, teepee eller i hængekøje i træerne er muligt flere steder på området. Til de kollegaer som har brug for en seng, har vi aftaler med hoteller i området.

aktiviteter
aktiviteter

Kunne vi ikke…..

Meget kan lade sig gøre, så kontakt os for en snak om de idéer, I har.

Kontakt os

Skriv gerne til os i formularen, hvis du vil høre mere om mulighederne for et fantastisk møde eller event hos os på Haldbjerg.