Landskabets Kloster

På Haldbjerg findes lidt endnu to små ubeboelige sommerhuse. Drømmen er, at bygge “Landskabets Kloster og Haldbjerg Bryghus” i stedet. Landskabets Kloster vil kunne rumme indendørs møder og aktiviteter samt få, enkle overnatningspladser og lidt derfra opfører vi Haldbjerg Bryghus, hvor du og dine kollegaer, venner eller familie kan lave jeres eget bryg sammen med vores brygmester.

Sammen med vores arkitekter på opgaven, Norrøn, har vi fået tegnet og projekteret Landskabets Kloster og Haldbjerg Bryghus som en hyldest til pilgrimsruten Tisvildevejen og datidens munkes tanker og arbejde med naturen, i naturen. 

Du kan se hele projektet i vedlagte materiale i PDF format. Projektet er tildelt økonomisk støtte fra LAG.

Lige nu afventer vores ansøgning til byggetilladelse de sidste beslutninger i Gribskov kommune, og forhåbentlig falder det snart på plads så vi kan anskaffe de resterende økonomiske midler til at komme i hus med projektet. Det bliver fantastisk!

Skulle du have lyst til at høre mere om projektet og hvordan du evt. kan medfinansiere byggeriet, tøv da ikke med at kontakte os. 

 

 
Landskabets Kloster
Åbn skitseprojekt for Landskabets Kloster

Kontakt os

Skriv gerne til os i formularen, hvis du vil høre mere om mulighederne for medfinansiering af Landskabets kloster, eller om afholdelse af møde eller event hos os på Haldbjerg.