Overnatning

Der er rig mulighed for at overnatte på det naturskønne område.

Overnatningsmuligheder

overnatning

Shelters (2-14 personer)

I vores shelters kan du sove trygt og tørt og vågne op til fuglekvidder og skøn udsigt. Alle shelters har eget bænkebord og bålsted. 

Teltpladser

Vi har 5 teltpladser, med plads til forskellig antal telte. De er alle inklusiv bålplads og bænkebord.

Se beskrivelserne i bookingsystemet og bestem selv jeres udsigt og afstand til faciliteter. Medbring jeres eget telt eller lej det af os. Vi hjælper gerne med at sætte det op.

faciliteter

Tentipi laavu

Vores store tipi har plads til 20 overnattende. Den er placeret på toppen af Haldbjerg med skøn udsigt, tæt på bålhus Bjerget og har eget bålsted og bænkeborde. At overnatte her er ganske særligt da teltdugen giver en ganske særlig atmosfære sammenlignet med traditionelle telte. Tipien er oplagt for større grupper som både mødested og overnatning, eller som ramme for den særlige fejring af mærkedage. 

Vores lille tipi har plads til 8 overnattende og kan sættes op på en af vores mange teltpladser. 

Se mere i vores bookingsystem.

Hø-hotel

Er I på rideweekend i parforcelandskabet, kan vi tilbyde hø-hotel til jeres firbenede venner og shelter/telt overnatning til jer. Måltidskasse til mad over bålet, drikkevarer samt luksus morgenmad kan tilvælges. 

Kontakt os

Skriv gerne til os i formularen, hvis du vil høre mere om mulighederne for et fantastisk møde eller event hos os på Haldbjerg.