Aktiviteter

Der er mange muligheder for at tilføje noget særligt til jeres ophold med en fælles aktivitet eller udforske området omkring Haldbjerg. 

Alle Aktiviteter

Smagsoplevelser med lokale leverandører

Lad os arrangere en smagning med en eller flere af følgende lokale drikkevarer:

  • Special øl fra bryggeriet “Det våde får”, med smagsoplevelser for enhver smag – Ale, Bock, IPA, Hvede mv.
  • Gin i særklasse fra Thornæs Destilleri 
  • Prisvindende danske vine fra Ørby vingård eller naturvin fra Garbolund Naturvin. 

Guidede ture i området

Start jeres ophold med en guidet tur fra Kagerup st. til Haldbjerg med fokus på Gribskov kulturhistorie og naturen I møder undervejs. Eller få en guide med til udforskning af naturen langs Pøleå, måske er I heldige at se spor efter bævere og få et glimt af havørnen, som er en flittig gæst. 

Haldbjerg ligger på pilgrimsruten Tisvildevejen. Tisvildevejen tilbyder guidede ture på ruten – se www.tisvildevejen.dk 

Mindfulness og yoga

Vi har instruktører vi kan kalde på, hvis jeres møde eller ophold skal krydres med mindful vandring, yoga eller skovbad. 

Teambuilding

Hvad enten I ønsker at have fokus på samarbejde, konkurrence, ledelse, kommunikation eller teamudvikling, kan vi sammen med jer og vores underleverandører sammensætte det program der passer til jeres formål og ønsker.

DJEEO - geo challenge. Teambuilding der engagerer og udvikler jeres team

Hvor gode er I til at kommunikere og samarbejde omkring opgaveløsning? Det vil I undersøge og opleve i hold på 4-6 i denne DJEEO geo challenge simulation, der både får jer rundt i terrænet på Haldbjerg, og giver jer nye perspektiver på jeres team. Oveni får I med garanti gode grin sammen.

DJEEO

Gourmet mad på bål

Tilbered en overdådig gourmet middag sammen over bålet og nyd den ved et smukt, veldækket bord i bålhuset eller i den store tipi. Lær nyt om årstidens råvarer og spiselige urter og bliv inspireret til flere gourmet oplevelser derhjemme. 

Sanketur og gourmet

I samarbejde med Sanketure.dk tilbyder vi “Vilde middage”. Her starter I oplevelsen med at indsamle spiselige urter og blomster sammen med Nina fra Sanketure og tilbereder eller får serveret en gourmet middag i bålhuset eller i den store tipi. 

Mountain bike tur i Gribskov

Oplev naturen sammen på de snørklede og bakkede mouintainbike stier i Gribskov under ledelse af en kyndig guide, der kender skoven ud og ind. Ture kan sammensættes i alle sværhedsgrader og længder, og vil typisk afsluttes med en forfriskning eller en kulinarisk oplevelse i bålhytten på Haldbjerg.

moutain bike

Insights Discovery® team workshop eller forløb

Insights Discovery® gør jer klogere på jer selv og hinanden og giver et billede af de dynamikker, som udspiller sig i jeres team. Insights er en enkel og tilgængelig model, der er både effektiv og sjov at arbejde med. Arbejdet med Insights Discovery kan være en workshop her hos Haldbjerg Naturevents eller kombineres med et forløb hos jer selv. Vi har erfarne, akkrediterede konsulenter, der kan hjælpe med at sammensætte det program, som giver bedst mening for jer, evt. i kombination med andre aktiviteter.

Klatring i de gamle egetræer

Få en unik klatreoplevelse ved at arbejde jer op i trækronen på et flere hundrede år gammelt egetræ. Sikkerheden er i top, og al klatring sker med kyndig instruktion og klatreudstyr.

eventudbydere

Besøg lokalt Gin og whisky destilleri Thornæs

Blot 2 km fra Haldbjerg, i gå-afstand på den modsatte side af Solbjerg Engsø ligger Thornæs Destilleri, som er kendt for sine smagfulde “Mad Owl” gin-varianter. Få en rundvisning og gin-smagning på destilleriet, eller få Thornæs til at komme til jer her på Haldbjerg.

aktiviteter

Bryg jeres egen øl

Vær sammen om at bestemme opskriften og få en hyggelig og sjov formiddag/eftermiddag som brygmestre sammen med vores egen brygger, Bjarne Klarskov Andersen. I er samtidig garanteret gode historier om øl typer og øllets historie. x uger efter kan I afhente jeres øl – eller jeres bryg kan tilpasses med et ophold hos os hvor I så kan nyde jeres øl på fad eller på flaske. I designer selvfølgelig jeres egen etiket til ølflaskerne. 

aktiviteter

Bueskydning

Dyst mod hinanden med xx buer – måske opdager du skjulte evner hos dig selv eller dine kollegaer.

aktiviteter

Kunne vi ikke…..

Dyste i 10-kamp med skøre opgaver, kongespil, konkurrere i bueskydning eller teste vores paratviden i et løb rundt på området?

Meget kan lade sig gøre, så kontakt os for en snak om de idéer, I har.

aktiviteter

Kontakt os

Skriv gerne til os i formularen, hvis du vil høre mere om mulighederne for et fantastisk møde eller event hos os på Haldbjerg.