Forplejning

På Haldbjerg sætter vi en ære i at levere den gode oplevelse – og det skinner igennem i kvaliteten og udvalget af forplejning, som du kan tilvælge til dit arrangement. Som udgangspunkt er vores leverandører lokale, og produkterne gerne økologiske. Vi leverer alt lige fra forplejning til heldagsarrangementer, madoplevelsen i at lave gourmetmad på bålet med en kok, måltidskasser med ingredienser, opskrifter og grej til mad over bål, og ikke mindst de lokale drikkevarer, som kan nydes dertil.

Oversigt

Fuld forplejning til jeres dagsmøde

Når du afholder møde hos os, sørger vi for forplejning, som passer til dagens indhold. Vi har nøje udvalgt leverandører af måltider, snacks og drikkevarer, der lige som os går op i kvalitet, oprindelse og smag. Hos os skal du kunne læne dig ind i dagens program, nyde omgivelserne og ikke behøve at tænke på hvad, hvornår og hvordan – det tager vi os af efter aftale og dit dagsprogram. Har nogen i gruppen allergier eller intolerancer, tager vi gerne hensyn til det.

Gourmetmad over bål

Vil du noget helt særligt med frokosten eller skabe hygge ved at lave mad sammen, kan du få serveret eller selv tilberede en overdådig gourmetmenu med 5-7 retter over bål. 

Til maden serveres lokale drikkevarer; saft, øl og vin efter aftale.

Vi garanterer en fantastisk madoplevelse, og med Haldbjerg som ramme bliver det et måltid, I vil tale sammen om længe efter. Måske bliver du også inspireret til selv at forkæle familien med et par bålmads-tricks efterfølgende.  

Lokale drikkevarer

Hos os har du mulighed for at smage på lokale drikkevarer; Kagerup Most, Øl fra Det Våde Får, gin fra Thornæs destilleri, vin fra Ørby Vingaard og naturvin fra Garbolund Naturvin. Det er vigtigt for os, at du som gæst hos os bliver præsenteret for det, dygtige folk i vores hjørne af Danmark har en passion for at producere. 

Du kan købe drikkevarerne ved at kontakte os, når du er på Haldbjerg, eller du kan besøge Haldbjerg Café.

Haldbjerg måltidskasse

Kommer du vandrende, er en venneflok eller en familie på tur og ikke har lyst til selv at tænke på råvarer, grej og opskrifter til bålmad, tilbyder vi lækre, gennemprøvede “måltidskasser”. I en Haldbjerg måltidskasse finder du råvarer af høj kvalitet (fortrinsvis økologiske, sæsonbetonede og gerne lokale), udstyr og grej samt opskrift på et velsmagende måltid, evt. med dessert. Allergier og intolerancer kan indarbejdes, somme tider mod et lille gebyr.

Bålhygge
Morgenmad

Luksusmorgenmad

Fuldend dit shelter-ophold med en Haldbjerg morgenmad, serveret ved shelteren efter aftale. 

I Haldbjerg morgenmaden indgår friskbagte boller, smør, æg, hjemmelavet marmelade, ost fra Pibemølle Ost, æblemost samt kaffe/the. 

Vores økologiske kaffebønner får vi fra “Det lille Kafferisteri”, og theen er ligeledes økologisk og udvalgt fra Nordic Tea. 

Har du brug for særlige hensyn eller ekstra tilbehør, skal vi blot vide det på forhånd. 

Besøg Haldbjerg Café

Pilgrimsruten Tisvildevejen har fået mulighed for at etablere et mødepunkt på ruten ved Tibberuphus, som er et gammelt skovløberhus fra 1791. Visionen er at åbne en café i de naturskønne omgivelser, og dette initiativ har vi valgt at støtte ved at åbne en midlertidig café i café-bussen. Her kan man nyde gourmetkaffe/the, hjemmebag, lækre sandwich, is fra Kollerødgaard samt de gode lokale drikkevarer. Caféen har åbent fra april til oktober fredag til søndag samt helligdage.

Er det muligt…..

At få sammensat vores egen særlige menu og at få taget hensyn til allergier og intolerancer?

Ja, bestemt – bare vi ved det i god nok tid. 

Meget kan lade sig gøre, så kontakt os med de ønsker, du har.

Kontakt os

Skriv gerne til os i formularen, hvis du vil høre mere om mulighederne for et fantastisk møde eller event hos os på Haldbjerg.