Naturens Kloster

På Haldbjerg findes lidt endnu to små ubeboelige sommerhuse. Drømmen er, at bygge “Naturens Kloster og Haldbjerg Bryghus” i stedet. Naturens Kloster vil kunne rumme indendørs møder og aktiviteter samt få, enkle overnatningspladser og lidt derfra opfører vi Haldbjerg Bryghus, hvor du og dine kollegaer, venner eller familie kan lave jeres eget bryg sammen med vores brygmester.

Sammen med vores arkitekter på opgaven, Norrøn, har vi fået tegnet og projekteret Naturens Kloster og Haldbjerg Bryghus som en hyldest til pilgrimsruten Tisvildevejen og datidens munkes tanker og arbejde med naturen, i naturen. 

Du kan se hele projektet i vedlagte materiale i PDF format. Projektet er tildelt økonomisk støtte fra LAG.

Projektet har landzone- og byggetilladelser fra Gribskov kommune, og vi er ved at anskaffe de resterende økonomiske midler til det samlede projekt.
Det bliver fantastisk!

Skulle du have lyst til at høre mere om projektet og hvordan du evt. kan medfinansiere byggeriet, tøv da ikke med at kontakte os.

Landskabets Kloster
Åbn skitse- og myndighedsprojekt for Naturens Kloster

Kontakt os

Skriv gerne til os i formularen, hvis du vil høre mere om mulighederne for medfinansiering af Naturens kloster, eller om afholdelse af møde eller event hos os på Haldbjerg.